Tony Perotti 1 vaks Laptoptas

Availability: In voorraad

Prijs: € 439,95

Special Price € 399,00

Deze stijlvolle laptoptas is enkel nog te krijgen in het bruin. De tas is klein en handig, al uw gebruikelijk spullen passen erin.

* Verplichte velden

Tony-Perotti-TELT9152-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti-TELT9152-1
  • Tony-Perotti-TELT9152-2
  • Tony-Perotti-TELT9152-3

Details

Tony Perotti 1 vaks laptoptas vegetalle

Stijlvolle bruine laptoptas van Tony Perotti.

Fabrikant
Al ruim 40 jaar maakt Tony Perotti zeer luxe Italiaanse leerproducten. De producten van Tony Perotti worden geroemd om de gedetailleerde afwerking en het gebruik van zeer hoogstaand leer. De passie en het vakmanschap die Tony Perotti voor de producten heeft herkent u direct. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti

Materiaal
Het vegetalle leer dat in deze kleine laptoptas wordt gebruikt is afkomstig van Italiaanse runderen. De huid die Tony Perotti  gebruikt voor het leer is afkomstig van de buik van de runderen. De huid van de buik heeft minder beschadigingen en is ook zachter dan andere delen.

Contatto leer wordt ook wel nappaleer genoemd. Dit is omdat het leer gelooid wordt met chroomzouten en volledig doorgeverfd is. Door dit looiproces is het leer iets stugger waardoor het extra sterk wordt en beter bestand is tegen beschadigingen. 

Afwerking
Deze leren laptoptas bevat één groot vak voorzien van een verdeler zodat er effectief 3 vakken ontstaan. Het grote vak is afsluitbaar met een ritssluiting. Daarnaast heeft u ook nog de beschikking over een handig extra ritsvak aan de voorkant welke te gebruiken is voor uw visitekaartjes, pennen en uw smartphone.

De afmetingen van deze laptoptas zijn 40cm x 30.5cm en de laptoptas is ongeveer 8cm dik. Geschikt voor een laptop van 34 x 26 x 3 cm.