Albert Thurston bretels in donkergroen

Availability: In voorraad

Prijs: € 75,00

Special Price € 62,50

Bretels van Albert Thurston zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze bretels hebben een donkergroene kleur met wit leren riempjes en goudkleurige clips.


 

albert-thurston-bretels-groen-2

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • albert-thurston-bretels-groen-2
  • albert-thurston-bretels-groen
  • albert-thurston-bretels-groen-3

Details

Albert Thurston bretels in donkergroen

Deze donkergroene bretels van Albert Thurston zijn gemaakt van elastische stoffen en hebben een fijn geweven afwerking.

Fabrikant
Albert Thurston maakt al sinds 1820 bretels en is daarmee de bekendste fabrikant ter wereld. Klik hier voor meer informatie over Albert Thurston

Materiaal
De bretels die door Albert Thurston worden gemaakt zijn van de hoogste kwaliteit. Alle stoffen en materialen die gebruikt worden voldoen aan de hoogste standaarden. Deze bretels zijn gemaakt van sterke en elastisch stoffen. De sluitingen en clips zijn van messing en het leer is van sterk geitenleer.

Afwerking
De bretels zijn 110cm en met de clips eenvoudig af te stellen in de voor u gewenste lengte. De banden zijn 40mm breed. De bretels hebben twee banden voor en een Y band achter. Deze Y band zorgt voor extra stevigheid.

De bretels zijn uitgevoerd met twee bevestigingsmogelijkheden. Met de clipsluiting kunt u snel uw bretels bevestigen en kunt u ze eenvoudig op verschillende broeken dragen. Met de knoopbevestiging maakt u de bretels vast aan de knopen die u in de binnenkant van de broekband kunt bevestigen. De 6 knopen worden standaard bij de bretels geleverd.

De sluiting die u niet wenst te gebruiken kunt u eenvoudig van de bretels verwijderen.