Albert Thurston bretels in donkerrood

Availability: In voorraad

Prijs: € 75,00

Special Price € 62,50

De bretels van Albert Thurston zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De bretels hebben een donkerrode kleur met zwart leren riempjes en goudkleurige clips.


 

albert-thurston-bretels-donkerrood-groot

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • albert-thurston-bretels-donkerrood-groot
  • albert-thurston-bretels-donkerrood
  • albert-thurston-bretels-donkerrood-groot-4

Details

Albert Thurston bretels in donkerrood 

Deze donkerrode bretels van Albert Thurston zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn fijn geweven. 

Fabrikant
Albert Thurston maakt al sinds 1820 bretels en is daarmee de bekendste fabrikant ter wereld. Klik hier voor meer informatie over Albert Thurston

Materiaal
Albert Thurston maakt bretels van de hoogste kwaliteit. Alle stoffen en materialen die worden gebruikt zijn van de hoogste standaarden. De stof die in deze bretels gebruikt wordt is sterk en elastisch. De sluitingen en clips gemaakt van messing en het leer is van sterk geitenleer. 

Afwerking
De bretels zijn 110cm lang en de banden zijn 40mm breed. Door de clips kunt u de lengte eenvoudig afstellen in de door u gewenste lengte. De bretels hebben aan de voorkant twee banden en een Y band achter. Deze samenstelling zorgt voor stevigheid en draagcomfort. 

Deze bretels zijn uitgevoerd met zowel een knoopsbevestiging als een clipbevestiging. De clipbevestiging heeft als voordeel dat u snel uw bretels kunt bevestigen en u kunt ze op verschillende broeken dragen. Met de knoopbevestiging worden de bretels vastgeknoopt aan de knopen die u in de binnenkant van de broekband kunt bevestigen. Deze 6 bevestigingsknopen worden standaard bij de bretels geleverd.

U kunt de bevestiging die u niet wenst te gebruiken eenvoudig van de bretels verwijderen.