Albert Thurston bretels in rood met blauwe stippen

Availability: In voorraad

Prijs: € 69,95

Special Price € 62,50

Deze bretels van Albert Thurston zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De bretels hebben een rode kleur met blauwe stippen en hebben goudkleurige clips.


 

albert-thurston-bretels-rood-blauwestip-2

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • albert-thurston-bretels-rood-blauwestip-2
  • albert-thurston-bretels-rood-blauwestip
  • albert-thurston-bretels-rood-blauwestip-3

Details

Albert Thurston bretels in rood met blauwe stippen 

Deze rode bretels met blauwe stippen zijn gemaakt van hoogwaardig elastische stoffen en hebben een geribbelde afwerking. 

Fabrikant
Sinds 1820 maakt Albert Thurston al bretels en is daarmee de bekendste fabrikant ter wereld. Klik hier voor meer informatie over Albert Thurston 

Materiaal
De bretels van Albert Thurston staan bekend vanwege de hoogste kwaliteit. Alle stoffen en materialen die door Albert Thurston worden gebruikt voldoen aan de hoge standaarden die zij al sinds 1820 hanteren. Het katoen dat in deze bretels is gebruikt is speciaal luchtig en elastische katoen. De sluitingen en clips zijn gemaakt van messing en het leer is van sterk geitenleer. 

Afwerking
De bretels zijn 110cm lang en met de clips eenvoudig in te korten in de door u gewenste lengte. De bretels bevatten aan de voorkant twee banden en aan de achterkant een Y-vormige band. Deze Y band achter en twee banden voor zorgt voor stevigheid en extra draagcomfort. De banden zijn 40mm breed. 

Deze bretels zijn uitgevoerd met een dubbele bevestiging. U kunt kiezen of u de knoopsbevestiging of clipbevestiging gebruikt. De bevestiging die u niet gebruikt kunt u eenvoudig van de bretels demonteren. 

Met de clipbevestiging heeft u als voordeel dat u snel uw bretels kunt bevestigen. Daarnaast kunt u ze ook eenvoudig op verschillende broeken dragen.

De knoopbevestiging is een bevestiging waarbij de bretels vastgeknoopt worden aan de binnenkant van de broekband. De 6 bevestigingsknopen die u hierbij nodig heeft worden standaard bij de bretels geleverd.