Albert Thurston bretels in donkerblauw met witte streep

Availability: In voorraad

€ 75,00

De bretels van Albert Thurston hebben een donkerblauwe kleur met een witte streep. De bretels zijn afgewerkt met zwart leren riempjes en goudkleurige clips.


 

albert-thurston-bretels-donkerblauw-wittestreep-2

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • albert-thurston-bretels-donkerblauw-wittestreep-2
  • albert-thurston-bretels-donkerblauw-wittestreep
  • albert-thurston-bretels-donkerblauw-wittestreep-3

Details

Albert Thurston bretels in donkerblauw met witte streep

Deze bretels van Albert Thurston zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn fijn geweven. 

Fabrikant
Albert Thurston maakt al sinds 1820 bretels en staat bekend als de beste fabrikant ter wereld. Klik hier voor meer informatie over Albert Thurston.

Materiaal
Albert Thurston maakt kwalitatief hoogstaande bretels. De materialen en stoffen die gebruikt worden voldoen aan de hoogste standaarden. De stof in deze bretels is sterk en elastisch. De leren onderdelen zijn van geitenleer en de sluitingen en clips zijn gemaakt van messing. 

Afwerking
De banden van deze bretels zijn 40mm breed en 110cm lang. Met behulp van de clips kunt u de lengte eenvoudig inkorten tot een door u gewenste lengte. De bretels hebben aan de voorkant twee banden en een Y band achter. Deze samenstelling zorgt voor stevigheid en draagcomfort. 

Deze bretels zijn uitgevoerd met zowel een knoopsbevestiging als een clipbevestiging. Met de clipbevestiging heeft u als voordeel dat u snel uw bretels kunt bevestigen. Daarnaast kunt u de bretels op verschillende broeken dragen. Met de knoopbevestiging worden de bretels vastgeknoopt aan de knopen die u in de binnenkant van de broekband kunt bevestigen. De 6 knopen die hier voor nodig zijn worden standaard bij de bretels meegeleverd.

U kunt de bevestiging die u niet wenst te gebruiken simpel van de bretels afhalen.