Cederhouten Schoenspanners 3 paar

Availability: In voorraad

€ 69,00

De beste schoenspanners van Nederland. Geheel van cederhout, kwalitatief helemaal perfect en vanzelfsprekend verkrijgbaar in een enkele maatvoering. 

* Verplichte velden

schoenspanners-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • schoenspanners-1
  • schoenspanners-2
  • schoenspanners-3

Details

Cederhouten Schoenspanners 3 paar

Deze schoenspanners zijn gemaakt van 100% onbehandeld cederhout. De schoenspanners van Stylish Men onderscheiden zich van de andere schoenspanners op de Nederlandse markt:

1. Het neus- en hielgedeelte van de schoenspanners worden gemaakt uit een blok massief cederhout. Hierdoor sluit het hielstuk naadloos aan op het neusstuk.

2. Tijdens het produceren van schoenspanners komt het vaak voor dat er een stukje cederhout van de schoenspanner afbreekt. Deze kun je door de producent op de schoenspanner laten lijmen. Wij kiezen ervoor om deze spanners niet in te kopen; bij ons koopt u dus echt perfecte spanners!

3. Alle onderdelen van onze schoenspanners zijn gemaakt van messing in plaats van een inferieure ijzersoort.

Tip
Plaats de schoenspanner direct na het uittrekken van uw schoenen in de schoen; het leder is dan nog warm en dus vormbaar. Schuur uw schoenspanners 1x per jaar licht op met een fijn schuurpapiertje; de cederhouten geur en kleur komt dan direct weer terug!