Cederhouten Schoenspanners 5 paar

Availability: In voorraad

€ 99,95

Onze cederhouten schoenspanners ruiken heerlijk, zijn kwalitatief perfect en zijn zeer eenvoudig in breedte instelbaar. Schoenspanners zorgen voor het behoud van de pasvorm, ze helpen om kreukjes in het leder te voorkomen en onttrekken vocht aan het leder. 

* Verplichte velden

schoenspanners-cederhout-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • schoenspanners-cederhout-1
  • schoenspanners-cederhout-2
  • schoenspanners-cederhout-3

Details

Cederhouten Schoenspanners 5 paar

Onze schoenspanners worden gemaakt van onbehandeld cederhout. Onze spanners zijn kwalitatief gezien anders dan de meeste schoenspanners op de Nederlandse markt: 

1. Het hiel- en neusgedeelte van onze cederhouten schoenspanners wordt gemaakt uit één blok cederhout. Deze manier van produceren zorgt ervoor dat de voor- en achterkant van de spanner naadloos op elkaar aansluiten. 

2. Wij verkopen geen schoenspanners waar een stukje cederhout, dat tijdens het productieproces van de schoenspanners is afgebroken, weer op zit vast gelijmd. Ondanks dat deze stukjes na het lijmen worden gescheurd, blijft er vaak een randje over waardoor de binnenkant van de schoen kan beschadigen. Daarnaast ziet een gelijmd stuk, waar ze vaak een ander stuk cederhout voor gebruiken, er niet uit. 

3. De onderdelen van onze schoenspanners, zoals veren en schroeven, zijn gemaakt van messing in plaats van een inferieure ijzersoort.