Cravatta Pelliano stropdassen

Cravatta Pelliano is een Nederlands bedrijf met Italiaanse flair. Het bedrijf is opgericht door een paar jonge liefhebbers van stijlvolle stropdassen.

De stropdassen worden gemaakt in een bekend atelier in het Italiaanse plaatsje Como. Dit atelier is al jaren gespecialiseerd in het produceren van topkwaliteit stropdassen. Het maakt de stropdassen van veel bekende Italiaanse modehuizen. Naast stropdassen is Pelliano ook de trotse ontwerper van Pochets, Vlinderdassen en Blazers.

Materialen
De materialen die in de stropdassen gebruikt worden zijn 100% zijde en 100% kasjmier. De stoffen zijn van de beste kwaliteit

Wasvoorschriften
Omdat zijde en kasjmier gevoelige stoffen zijn adviseren we u de stropdas niet in de wasmachine te doen. U kunt de stropdas wel naar de stomerij brengen om te laten reinigen.

Voor de zijde stropdas geldt dat u deze wel kunt strijken mits u de strijkbout niet te warm zet en een theedoek op de stof legt. Ook is het belangrijk dat u niet te hard drukt en wrijft.

Voor de kasjmier stropdas geldt dat u hem op de laagste stand kunt strijken. Wel is het hierbij belangrijk dat u de strijkbout vochtig houd zodat de vezels niet verschroeien.

Als u de stropdas strijkt adviseren we om te beginnen met de achterkant. Aan de hand van het resultaat kunt u dan nog de temperatuur aanpassen.

Hier vindt u alle Cravatta Pelliano stropdassen