Smartcaze Gun Metal creditcardhouder

Availability: In voorraad

Prijs: € 27,50

Special Price € 22,50

De Smartcaze Spitfire Gunmetal is een pistoolkleurige creditcardhouder geschikt voor 8 tot 10 passen plus briefgeld. Deze stijlvolle portemonnee is zo dun dat deze alleen opvalt wanneer u hem gebruikt!

smartcaze-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • smartcaze-1
  • smartcaze-2
  • smartcaze-3

Details

Smartcaze Spitfire Gunmetal

Luxe creditcardhouder van het Zweedse Smartcaze. Ruimte voor 8 tot 10 passen en voor uw briefgeld.

Details
Met deze donkere (gunmetal) metalen creditcardhouder komt u altijd stijlvol voor de dag. De houder is geschikt voor 8 tot 10 betaalpassen en biedt ruimte voor uw briefgeld. Doordat de creditcardhouder slechts 16mm dik is valt deze alleen op tijdens het gebruik en niet in uw zak!

Fabrikant
Smartcaze is een Zweeds bedrijf. De producten die Smartcaze maakt voldoen dan ook aan de zeer hoge Scandinavische designnormen. De producten zijn licht, slank en ontworpen om gezien te worden! De visie van Smartcase is het maken van de nieuwe generatie portemonnees; kleingeld wordt tegenwoordig niet meer gebruikt en in het huidige modebeeld past geen dikke portemonnee.  

Materiaal
De Spitfire is gemaakt van metaal en heeft een stevige sluiting die met een mooie 'klik' sluit. De binnenkant is voorzien van twee elastische bandjes waarmee uw passen, briefgeld en/of visitekaartjes op hun plek worden gehouden. 

Afmetingen
Afmetingen: 93mm x 68mm x 16mm