Tony Perotti portemonnee voor kleingeld

Availability: In voorraad

€ 49,95

Deze leren portemonnee van Tony Perotti is speciaal voor het bewaren van kleingeld. De portemonnee is gemaakt van mooi Italico leer en heeft een drukknopsluiting. 


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_portemonnee_TTKG1196-3

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_portemonnee_TTKG1196-3
  • Tony-Perotti_portemonnee_TTKG1196-4
  • Tony-Perotti_portemonnee_TTKG1196-1

Details

Tony Perotti portemonnee voor kleingeld

Deze portemonnee is speciaal voor het stijlvol opbergen van kleingeld. 

Fabrikant
Tony Perotti is een bedrijf dat al ruim 40 jaar exclusieve Italiaans leerproducten fabriceert. Tony Perotti producten zijn berucht om de hoge kwaliteit leer en zeer luxe afwerking. De hoge standaard van vakmanschap ziet u direct terug in de producten. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Deze leren portemonnee met drukknopsluiting is gemaakt van hoogstaand Italico leer. Het leer is afkomstig van stieren uit de Italiaanse Po vlakte en in het Aosta dal. De huiden die Tony Perotti gebruikt zijn afkomstig van de buik van de stieren. Het leer van de buik is extra zacht en bevat minder beschadigingen dan andere delen. 

Het leder is gelooid met alleen natuurlijke materialen. De kleuren zijn na het looien direct handmatig aangebracht met sponzen zodat er een mooi wolkachtig effect ontstaat. 

Afwerking
Deze leren kleingeld portemonnee bevat een groot vak dat van binnen gestoffeerd is. Het vak is afsluitbaar met een drukknopsluiting. 

De afmetingen van deze luxe leren kleingeld portemonnee zijn 8,6cm x 8,4cm en 2,5cm dik. De kleingeld portemonnee is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.