Lederen Riem Cognac

Availability: In voorraad

€ 37,50

Deze stijlvolle lederen riem in de kleur cognac is een van onze best verkopende riemen. Gemaakt van het beste leder en voorzien van een stijlvolle gesp! Let op; de kleur van de riem komt het meest overeen met de kleur van de riem aan de zijkant van de foto.

* Verplichte velden

lederen-riem-cognac-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • lederen-riem-cognac-1
  • lederen-riem-cognac-2

Details

Lederen Riem Cognac

Deze glad lederen riem heeft een mooi cognac kleur. 

Omschrijving
De riem is 3.5 centimeter breed. 

Materiaal
Het leder van deze riem is afkomstig van Argentijnse runderen. De stijlvolle gesp is ontworpen en gemaakt in Italië. Deze riem wordt bijna volledig met de hand gemaakt. Tijdens het productieproces worden er wel machines gebruikt. Deze machines worden echter met de hand aangestuurd en bediend. Aan de binnenzijde van de riem staat in het Nederlands 'echt leder' gedrukt.

Op maat maken
Deze lederen riem is te krijgen in de volgende standaard maten:

115 cm
105 cm
95 cm

Heeft u een andere maat? Of wilt u de riem zelf exact op uw maat maken? Dit kan zeer eenvoudig; aan de achterzijde van de gesp bevindt zich een schroefje. Draai dit schroefje los, kort de riem in, bevestig de gesp weer en u bent klaar. Het is hierbij wel van belang dat u weer een gaatje in de riem maakt waar het schroefje doorheen past. Vanzelfsprekend maken wij de riem graag voor u op maat.