Tony Perotti schrijfmap A4 basis

Availability: In voorraad

Prijs: € 189,95

Special Price € 150,00

Deze leren schrijfmap van Tony Perotti is gemaakt van hoogstaand Italico leer. De schrijfmap is geschikt voor A4 formaat papier en is beschikbaar in zwart en bruin.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_schijfmap_TTSM2268-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_schijfmap_TTSM2268-1
  • Tony-Perotti_schijfmap_TTSM2268-2
  • Tony-Perotti_schijfmap_TTSM2268-4
  • Tony-Perotti_schijfmap_TTSM2268-5

Details

Tony Perotti schrijfmap A4 basis 

Met deze schrijfmap komt u stijlvol voor de dag bij een zakelijke meeting. 

Fabrikant
Tony Perotti is een Italiaans bedrijf dat al sinds 1970 exclusieve leerproducten maakt. De producten van Tony Perotti staan bekend om de hoge kwaliteit leersoorten en perfecte afwerking. Het vakmanschap en de passie ziet u direct terug in de producten.

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Deze leren A4 schrijfmap is gemaakt van hoogstaand Italico leer. Dit leer is afkomstig uit het noorden van Italië. Het leer dat Tony Perotti gebruikt is van de buik van de stieren omdat dit extra zacht is en minder beschadigingen heeft. 

Het leer is gelooid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Na het looien zijn de kleuren handmatig aangebracht met sponzen zodat er een mooi wolkachtig effect ontstaat. 

Afwerking
De leren schrijfmap bevat een vak voor A4 schrijfpapier, 3 vakken voor visitekaartjes, een penhouder en 2 vakken voor papieren. 

De afmetingen van deze leren schrijfmap zijn 33cm x 26,5cm en 3,5cm dik. Deze A4 schrijfmap is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.