Tony Perotti A4 schrijfmap met ritssluiting

Availability: In voorraad

€ 259,95

Deze leren schrijfmap van Tony Perotti is gemaakt van hoogstaand Vegetale leer. De schrijfmap is geschikt voor A4 formaat papier en uitgevoerd met een luxe ritssluiting.

* Verplichte velden

Tony-Perotti_schrijfmap_TESM1278DB-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_schrijfmap_TESM1278DB-1
  • Tony-Perotti_schrijfmap_TESM1278DB-3

Details

Tony Perotti A4 schrijfmap met ritssluiting 

Met deze A4 schrijfmap met ritssluiting komt u zeer stijlvol voor de dag. 

Fabrikant
Tony Perotti is een typisch Italiaans bedrijf dat al ruim 40 jaar exclusieve leerproducten fabriceert. Tony Perotti producten worden geroemd om de hoge kwaliteit leer en zeer luxe afwerking. De hoge mate van vakmanschap en de passie ziet u direct terug in de producten. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Deze leren A4 schrijfmap met luxe ritssluiting is gemaakt van hoogstaand Vegetale leer. Het leer is afkomstig uit de Italiaanse Po vlakte en in het Aosta dal. 

Het leer is gelooid met alleen natuurlijke materialen. Na het looien worden de kleuren direct handmatig aangebracht met sponzen zodat er een mooi wolkachtig effect ontstaat. 

Afwerking
Deze leren schrijfmap bevat een vak voor A4 schrijfpapier, 2 vakken voor visitekaartjes, een penhouder en een ritsvak voor papieren. De schrijfmap kan volledig afgesloten worden met de ritssluiting. 

De afmetingen van deze luxe leren schrijfmap zijn 34cm x 24,5cm en 4cm dik. De schrijfmap is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.