Tony Perotti schrijfmap met rits en uitneembaar ringmechaniek

Availability: In voorraad

€ 319,95

Deze leren A4 schrijfmap van Tony Perotti is gemaakt van hoogstaand Italico leer. De schrijfmap is uitgevoerd met een uitneembaar ringmechaniek en luxe ritssluiting.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_schrijfmap_TTSM1535-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_schrijfmap_TTSM1535-1
  • Tony-Perotti_schrijfmap_TTSM1535-2
  • Tony-Perotti_schrijfmap_TTSM1535-3

Details

Tony Perotti A4 schrijfmap met rits en uitneembaar ringmechaniek

Met deze schrijfmap komt u zeer stijlvol voor de dag bij een zakelijke meeting.

Fabrikant
Tony Perotti is een Italiaans bedrijf dat al sinds 1970 exclusieve leerproducten fabriceert. Tony Perotti staat bekend om producten van hoge kwaliteit en luxe afwerking. Het vakmanschap en de passie voor de Italiaanse stijl ziet u direct terug in de producten. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti

Materiaal
Deze leren A4 schrijfmap met ritssluiting is gemaakt van hoogstaand Italico leer. Het leer is afkomstig uit de noordelijke Po vlakte en in het Aosta dal. Het leer dat Tony Perotti gebruikt is afkomstig van de buik van de stieren. Dit deel is extra zacht en bevat minder beschadigingen. 

Het leer is gelooid met uitsluitend natuurlijke materialen. Na het looien zijn vervolgens de kleuren handmatig aangebracht met sponzen zodat er een mooi wolkachtig effect ontstaat. 

Afwerking
De leren schrijfmap bevat een metalen ringband voor A4 schrijfpapier, 2 vakken voor visitekaartjes, een penhouder en een ritsvak voor papieren. De schrijfmap kan volledig afgesloten worden met een mooie ritssluiting. 

De afmetingen van deze leren schrijfmap zijn 34cm x 24,5cm en 5cm dik. Deze leren A4 schrijfmap is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.