Manchetknoop Abbeyhorn Smalle Rechthoek

Availability: Niet in voorraad

€ 37,50

Smalle rechthoekige met de hand gemaakte manchetknopen van het Britse Abbeyhorn. Doordat elke manchetknoop met de hand wordt gemaakt van het natuurproduct hoorn, heeft elke manchetknoop haar eigen kleur en is elke manchetknoop uniek!

De manchetknopen worden verpakt in een luxe lederen giftbox.

manchetknoop-abbeyhorn-rechthoekig-CL5

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • manchetknoop-abbeyhorn-rechthoekig-CL5

Details

Manchetknoop Abbeyhorn Rechthoek Smal

Deze smalle rechthoekige manchetknopen worden door Abbeyhorn met de hand gemaakt. Alle manchetknopen zijn uniek. Uniek vanwege het productieproces, uniek vanwege het materiaal en uniek van kleur. br>
Houd hier rekening mee! De daadwerkelijke kleur van de manchetknoop kan afwijken van de kleur op de foto. Wilt u de uiteindelijke kleur van uw manchetknopen weten? Stuur onze klantenservice een email en we sturen u een foto van de kleur van de manchetknopen die we op voorraad hebben.

Fabrikant
Het bedrijf Abbeyhorn is in 1749 opgericht. Naast manchetknopen maken ze ook prachtige schoenlepels.

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Abbeyhorn.

Materiaal
De manchetknopen zijn gemaakt van speciaal geselecteerd hoorn. De ossen die hiervoor zijn geselecteerd zijn geen bedreigde diersoort.  

Ronde met de hand gemaakte manchetknopen van het Engelse Abbeyhorn. Wilt u een manchetknoop die niemand anders heeft? Elke Abbeyhoorn manchetknoop is uniek en heeft haar eigen kleur!

De manchetknopen worden verpakt in een lederen giftbox.