Albert Thurston Mini's

Availability: In voorraad

Prijs: € 119,95

Special Price € 84,95

Een bretels die waarschijnlijk niemand in uw omgeving heeft; er zijn er namelijk slechts 500 van gemaakt! 

bretels-mini's

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • bretels-mini's

Details

Albert Thurston bretels Mini's 

Van deze limited edition bretels zijn er slechts 500 gemaakt. Op deze bretels staat een van de bekenste auto's van Engeland afgebeeld; de mini!  

Fabrikant
Albert Thurston is de bekendste en volgens velen ook de beste bretels fabrikant ter wereld. Klik hier voor meer informatie over Albert Thurston

Materiaal
Deze bretels is gemaakt van de beste kwaliteit katoen.   

Afwerking
Deze bretels kunt u op twee manier aan uw broek of pantalon bevestigen; dit kan door middel van de clips of door middel van de bijgeleverde knopen. De bevestiging die u niet gebruikt kunt u eenvoudig van de bretels af halen. 

De clipbevestiging heeft als voordeel dat u de bretels snel aan kunt trekken. Tevens kunt u met de clipbevestiging de bretels eenvoudig op verschillende broeken dragen.

Bij de knoopbevestiging dient u eerst in aan de binnenkant van uw broekband de 6 bevestigingsknopen te bevestigen. Vervolgens kunt u de leren riempjes van de bretels aan de knopen bevestigen. De knopen worden standaard meegeleverd met de bretels. 

De bretels zijn uitgevoerd met een Y-vormige achterband en twee voorbanden. Dit geeft extra steun en verhoogt uw draagcomfort.