Pantherella herensokken van wol in donkerbruin

Availability: In voorraad

€ 17,50

Deze donkerdonkerbruine sokken van Pantherella zijn zacht en erg comfortabel. De sokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit Merino wol en volledig naadloos afgewerkt

* Verplichte velden

Pantherella-Wol-Donkerbruin

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Pantherella-Wol-Donkerbruin

Details

Pantherella herensokken van wol in donkerbruin

Pantherella sokken zitten perfect omdat ze gemaakt zijn van kwalitatief hoogstaand materiaal en naadloos zijn afgewerkt.

Fabrikant
De sokken van Pantherella worden al 70 jaar in het Engelse plaatsje Leicester gemaakt. Hier werken gespecialiseerde vakmensen exclusief aan het fabriceren van sokken van topkwaliteit. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Pantherella

Materiaal
Deze wollen sokken zijn gemaakt van 70% Merino wol en 30% nylon. 

Merino wol is een wolsoort dat een hogere kwaliteit heeft dan het Nederlandse schapenwol. Door deze hogere kwaliteit kriebelen de sokken niet en zitten ze comfortabel en warm. De wol wordt gesponnen met een beetje nylon voor extra stevigheid. 

Afwerking
De sokken zijn 27cm hoog en verkrijgbaar in de maten Medium en Large. 

Medium:           Maat 40-42
Large:              Maat 43-46 

De sokken van Pantherella zijn hoger dan andere sokken zodat uw blote been niet zichtbaar is wanneer u gaat zitten. Door de hoge kwaliteit materiaal en excellente naadloze afwerking hebben de sokken een hoog draagcomfort. Hierdoor zitten uw Pantherella sokken altijd perfect. 

Wasvoorschriften
De wollen sokken kunt u het beste in een koude handwas wassen. Of als u een speciaal wasprogramma heeft voor wol, kunt u ze daar mee wassen. Na het wassen dienen de sokken liggend te drogen zodat de vorm behouden blijft.