Pantherella herensokken van wol in donkergrijs

Availability: In voorraad

€ 17,50

Deze donkergrijze sokken van Pantherella zijn gemaakt van Merino wol. De sokken zijn naadloos afgewerkt waardoor de sokken niet alleen zacht, maar ook erg comfortabel aanvoelen

* Verplichte velden

Pantherella-Wol-Grijs

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Pantherella-Wol-Grijs
  • Pantherella-Wol-Grijs2

Details

Pantherella herensokken van wol in donkergrijs

De wollen sokken van Pantherella zitten perfect om uw voeten. Dit komt door de hoge kwaliteit wol waardoor ze heerlijk zacht en warm aanvoelen. 

Fabrikant
De Pantherella sokken worden door echt vakmensen gemaakt vanuit het plaatsje Leicester in Engeland. Hier maakt Pantherella sokken van top kwaliteit al sinds 1937. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Pantherella

Materiaal
Deze sokken zijn gemaakt van 70% Merino wol en 30% nylon. 

Merino wol is van een hogere kwaliteit dan het Nederlandse schapenwol. Door de hogere kwaliteit kriebelt merino wol niet en werkt het goed isolerend. De merino wol wordt door Pantherella op een speciale manier gesponnen met 30% nylon. Deze mix van wol en nylon zorgt voor stevigheid zodat uw sokken hun vorm en stevigheid voor een langere tijd behouden. 

Afwerking
De sokken zijn 27cm hoog en verkrijgbaar in de maten Medium en Large. 

Medium:           Maat 40-42
Large:              Maat 43-46 

De Pantherella sokken zitten over het algemeen wat hoger dan andere sokken. Dit is expres zodat uw blote been niet zo snel zichtbaar is wanneer u gaat zitten. Alle sokken zijn tevens naadloos gestikt voor een hoog draagcomfort. Door de excellente afwerking en oog voor detail zitten uw Pantherella sokken perfect. 

Wasvoorschriften
De wollen sokken kunt u het beste in een koude handwas wassen. Of als u een speciaal wasprogramma heeft voor wol, kunt u ze daar mee wassen. Na het wassen dienen de sokken liggend te drogen zodat de vorm behouden blijft.