Pantherella herensokken van wol in grijs

Availability: In voorraad

€ 17,50

Deze grijze sokken van Pantherella zijn erg zacht en comfortabel. De sokken zijn gemaakt van Merino wol en volledig naadloos afgewerkt.

* Verplichte velden

Pantherella-Wol-Donkergrijs

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Pantherella-Wol-Donkergrijs
  • Pantherella-Wol-Donkergrijs2

Details

Pantherella herensokken van wol in grijs

De Pantherella sokken zitten perfect omdat ze gemaakt zijn kwalitatief hoogstaand merino wol. Alle Pantherella sokken zijn tevens naadloos afgewerkt voor een groot comfort. 

Fabrikant
De sokken van Pantherella worden al sinds 1937 gemaakt in het Engelse plaatsje Leicester. Hier werken echte vakmensen al sinds 1937 exclusief aan sokken van topkwaliteit. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Pantherella

Materiaal
Deze wollen sokken zijn gemaakt van 70% Merino wol en 30% nylon. 

Merino wol heeft een hogere kwaliteit dan het Nederlandse schapenwol. Door deze hogere kwaliteit zijn de sokken niet alleen warm en isolerend, maar kriebelt het ook niet. De merino wol wordt door Pantherella op een speciale manier, met 30% nylon gesponnen. De nylon zorgt voor stevigheid en behoud van de vorm. 

Afwerking
De sokken zijn 27cm hoog en verkrijgbaar in de maten Medium en Large. 

Medium:           Maat 40-42
Large:              Maat 43-46 

De Pantherella sokken zijn over het algemeen wat hoger dan andere sokken. Dit is expres zo gemaakt zodat uw blote been niet zichtbaar is wanneer u gaat zitten. De sokken hebben een hoog draagcomfort door de compleet naadloze afwerking. Door deze excellente afwerking en oog voor detail zitten uw Pantherella sokken altijd perfect. 

Wasvoorschriften
De wollen sokken kunt u het beste in een koude handwas wassen. Of als u een speciaal wasprogramma heeft voor wol, kunt u ze daar mee wassen. Na het wassen dienen de sokken liggend te drogen zodat de vorm behouden blijft.