Pantherella herensokken van wol in zwart

Availability: In voorraad

€ 17,50

Deze zwarte sokken van Pantherella zijn gemaakt van Merino wol. De sokken zijn naadloos afgewerkt waardoor de sokken niet alleen zacht, maar ook erg comfortabel aanvoelen.


 

* Verplichte velden

Pantherella-Wol-Zwart

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Pantherella-Wol-Zwart

Details

Pantherella herensokken van wol in zwart

Deze wollen sokken van Pantherella zullen perfect om uw voeten zitten. Door de hoge kwaliteit wol voelen uw sokken heerlijk zacht. 

Fabrikant
De sokken van Pantherella worden gemaakt door echte vakmensen vanuit het plaatsje Leicester in Engeland. Hier maakt Pantherella al meer dan 70 jaar exclusieve sokken van top kwaliteit. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Pantherella

Materiaal
De sokken zijn gemaakt van 70% Merino wol en 30% nylon. 

Merino wol is van een hogere kwaliteit dan het in Nederland beter bekende schapenwol. Het grootste voordeel is dat Merino wol niet kriebelt, isolerend werkt en erg zacht is. De wol wordt op een speciale manier gesponnen, samen met 30% nylon. De nylon zorgt voor stevigheid zodat uw sokken hun vorm en stevigheid voor een langere tijd behouden. 

Afwerking
De sokken zijn 27cm hoog en verkrijgbaar in de maten Medium en Large. 

Medium:           Maat 40-42
Large:              Maat 43-46 

De afwerking van alle Pantherella sokken zijn hoger dan van andere fabrikanten. Door deze hogere afwerking zal uw been niet zo snel zichtbaar zijn wanneer u gaat zitten. Alle sokken zijn tevens naadloos gestikt voor uw optimale draagcomfort. Door de excellente afwerking en oog voor detail zitten Pantherella sokken altijd perfect. 

Wasvoorschriften
De wollen sokken kunt u het beste in een koude handwas wassen. Of als u ene speciaal wasprogramma heeft voor wol, kunt u ze daar mee wassen. Na het wassen dienen de sokken liggend te drogen zodat de vorm behouden blijft.