Tony Perotti lederen ipad beschermhoes

Availability: In voorraad

Prijs: € 69,00

Special Price € 29,95

Deze lederen ipad beschermhoes van Tony Perotti is gemaakt van Veggetale leer. De beschermhoes heeft een magnetische sluiting en een beschermende voering.

* Verplichte velden

tony-perotti-ipadbeschermhoes-2987-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • tony-perotti-ipadbeschermhoes-2987-1
  • cognac
  • donkerbruins
  • tony-perotti-ipadbeschermhoes-2987-4

Details

Tony Perotti lederen Ipad beschermhoes

Met deze lederen ipad beschermhoes van mooi Veggetale leer komt u zeer stijlvol en verzorgt voor de dag. De hoes is geschikt voor de Ipad 1, 2 en 3. Vandaar dat we deze nu met zeer grote korting verkopen!!

Fabrikant
Al 40 jaar maakt Tony Perotti exclusieve Italiaanse leerproducten. De producten van Tony Perotti worden geroemd om de gedetailleerde afwerking en het gebruik van exclusief en hoogstaand leer. De passie en het vakmanschap die Tony Perotti voor de producten heeft ziet u terug in deze Ipad beschermhoes. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti

Materiaal
Het Veggetale leer dat Tony Perotti gebruikt voor deze ipad beschermhoes is afkomstig van West Europese runderen. Bij het productieproces van Veggetale leer worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Dit geldt voor het looiproces als voor het kleuren van het leer.

Afwerking
Deze mooie lederen ipad beschermhoes beschermd uw Ipad tegen krassen. De beschermhoes heeft een zacht gevoerde binnenkant en een magnetische sluiting.

De afmetingen van deze lederen ipad beschermhoes zijn 20,6cm x 25,0cm en ongeveer 2cm dik. Deze lederen ipad beschermhoes is alleen beschikbaar in het zwart.