Tony Perotti lederen Iphone hoesje

Availability: In voorraad

Prijs: € 31,95

Special Price € 14,95

Dit lederen Iphone hoesje van Tony Perotti is gemaakt van hoogstaand Veggetale leer. Het stijlvolle lederen Iphone hoesje is geschikt voor alle Iphone types.

* Verplichte velden

tony-perotti-iphonehoesje-2989-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • tony-perotti-iphonehoesje-2989-1
  • tony-perotti-iphone hoesje-2989-2
  • Iphone hoes-cognac

Details

Tony Perotti lederen Iphone hoesje

Met dit Iphone hoesje van Tony Perotti van mooi Veggetale leer komt u zeer stijlvol en verzorgt voor de dag. Deze hoes is geschikt voor de Iphone 4 en 4s. Vandaar dat we deze met grote korting verkopen.

Fabrikant
Al meer dan 40 jaar maakt Tony Perotti exclusieve Italiaanse leerproducten. De producten van Tony Perotti onderscheiden zich door het oog voor detail in de afwerking en het gebruik van zeer hoogstaand leer. De passie en het vakmanschap die Tony Perotti voor dit lederen Iphone hoesje ziet u direct terug. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti

Materiaal
Het Veggetale leer dat Tony Perotti gebruikt voor dit lederen Iphone hoesje is afkomstig van West Europese runderen. Bij het productieproces van Veggetale leer worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt. Dit geldt voor het looien als voor het kleuren van het leer.

Afwerking
Dit mooie lederen Iphone hoesje is geschikt voor alle type Iphones. Met het hoesje is uw Iphone volledig beschermd en met het koordje kunt u snel uw Iphone er uit halen.

De afmetingen van dit Iphone hoesje zijn 7,5cm x 12,5cm en het hoesje is 2cm dik. Dit lederen Iphone hoesje is beschikbaar in zwart en schitterend cognac.