Tony Perotti portemonnee travel wallet

Availability: In voorraad

Prijs: € 89,95

Special Price € 55,00

Deze leren portemonnee van Tony Perotti is gemaakt van Veggetale leer. De portemonnee bevat een groot ritsvak, een kleiner ritsvak en een vak voor 5 betaalkaarten.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_portemonnee_TETT2607-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_portemonnee_TETT2607-1
  • Tony-Perotti_portemonnee_TETT2607-2
  • Tony-Perotti_portemonnee_TETT2607-3
  • Tony-Perotti_portemonnee_TETT2607-4

Details

Tony Perotti portemonnee travel wallet 

Met deze travel wallet portemonnee bergt u uw geld veilig en stijlvol op. 

Fabrikant
Tony Perotti maakt al sinds 1970 Italiaans leerproducten van top kwaliteit. De producten van Tony Perotti staan bekend om de hoge kwaliteit en zeer luxe afwerking. Deze zeer hoge mate van vakmanschap ziet u direct terug in de producten. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Het Veggetale leer van Tony Perotti staat bekend om zijn volledig milieuvriendelijk productieproces. Het leer is  afkomstig van West Europese runderen. Tony Perotti gebruikt het leer van de buik omdat dit minder beschadigingen heeft en extra zacht is. 

Het leer wordt met toevoeging van natuurlijke ingrediënten gelooid en met natuurlijke stoffen gekleurd. De kleuren worden met sponzen handmatig aangebracht. Hierdoor ontstaat er een mooi wolkeffect en ziet het Veggetale leer er natuurlijk uit. 

Afwerking
Deze travel wallet portemonnee bevat een groot ritsvak en een kleiner ritsvak. Daarnaast is er een uitschuifbaar compartiment voor 5 betaalkaarten. 

De afmetingen van deze uitgebreide portemonnee zijn 22cm x 13cm en 2,5cm dik. De travel wallet portemonnee is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.