Tony Perotti schrijfmap A5 met drukknopsluiting

Availability: In voorraad

Prijs: € 124,95

Special Price € 99,95

De leren schrijfmap van Tony Perotti is gemaakt van hoogstaand Italico leer. De schrijfmap is geschikt voor A5 formaat papier en is uitgerust met een drukknopsluiting.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_schrijfmap_TTSM2574-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_schrijfmap_TTSM2574-1
  • Tony-Perotti_schrijfmap_TTSM2574-2
  • Tony-Perotti_schrijfmap_TTSM2574-3

Details

Tony Perotti schrijfmap A5 met drukknopsluiting 

Met deze schrijfmap komt u netjes en stijlvol voor de dag bij een zakelijke meeting. 

Fabrikant
Tony Perotti is een Italiaans bedrijf dat al 40 jaar exclusieve leerproducten maakt. De producten van Tony Perotti zijn beroemd om de hoge kwaliteit leersoorten en perfecte afwerking. Het vakmanschap en de passie waarmee de producten gemaakt zijn ziet u direct. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Deze leren schrijfmap is gemaakt van hoogstaand Italico leer. Dit leer is afkomstig van stieren uit het noorden van Italië. Tony Perotti gebruikt alleen het leer van de buik van de stieren omdat dit extra zacht is en minder beschadigingen heeft. 

Het leer is gelooid met alleen natuurlijke ingrediënten. Na het looien zijn de kleuren handmatig aangebracht met sponzen voor een mooi wolkachtig effect. 

Afwerking
De leren schrijfmap is uitgevoerd met een drukknopsluiting. De schrijfmap bevat tevens opbergruimte voor verschillende visitekaartjes en een pen. 

De afmetingen van deze schrijfmap zijn 18,5cm x 22,5cm en 3cm dik. Deze A5 schrijfmap is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.