Saphir Medaille d'Or Creme de Soins

Availability: In voorraad

€ 11,95

De Crème de Soins van Saphir Medaille d'or is een verzorgingscrème. De crème is gemaakt op basis van bijenwas en heeft een kleurherstellende en waterafstotende werking.Saphir-Medaille-dOr-Creme-de-soins-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Saphir-Medaille-dOr-Creme-de-soins-1
  • Saphir-Medaille-dOr-Creme-de-soins

Details

Saphir Medaille d'Or Creme de Soins 

De Crème de Soins van Saphir Medaille d'Or is een voedende schoencrème op basis van bijenwas. De crème is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig en snel onderhouden van glad leder. Met de eenvoudige aanbrengknop van schuim poetst u uw schoenen snel en eenvoudig op.

Fabrikant
U vindt hier meer informatie over Saphir Medaille d'Or

Werking
De Saphir Medaille d'Or Crème de Soins van voedt het leer en maakt het soepel. Daarnaast is het kleurversterkend en maakt het uw schoenen waterafstotend.

Verzorging

Voor u de Creme de Soins gebruikt dient u eerst het grove vuil van de schoen te borstelen. Na het borstelen kunt u met een doek en lauwwarm water de andere vuilresten verwijderen. Nu de schoenen schoon zijn kunt u eenvoudig met behulp van het aanbrengsponsje de crème aanbrengen. 

Nadat de Creme de Soins is aangebracht dient deze 10 tot 15 minuten te drogen. Na 10 tot 15 minuten kunt u de schoen met behulp van een wollen doek nog mooi oppoetsen.