Saphir Medaille d'Or Renovateur

Availability: In voorraad

€ 15,50

De Renovateur van Saphir Medaille d'Or is een reinigende schoencrème. De crème is kleurloos en bevat ingrediënten met een diepe reinigende en kleurherstellende werking.

Saphir-Medaille-Dor-Renovateur-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Saphir-Medaille-Dor-Renovateur
  • Saphir-Medaille-Dor-Renovateur-1

Details

Saphir Medaille d'Or Renovateur

Deze Renovateur is vooral voor het grondig reinigen van uw schoenen. Het verwijdert oude schoensmeerresten en hardnekkige vlekken. De crème is geschikt voor alle gladde leersoorten. Naast een reinigende werking heeft het ook een voedende en glanzende werking. 

Fabrikant
U vindt hier meer informatie over Saphir Medaille d'Or

Verzorging
Voor u de Renovateur aanbrengt, dient u eerst het grove vuil met een poetsborstel te verwijderen. Daarna kunt u met een vochtige doek het overige vuil verwijderen. 

Als het ergste vuil verwijderd is kunt u de Renovateur aanbrengen. Voor het aanbrengen van de Renovateur adviseren we een katoenen doek te gebruiken.  

U dient de Renovateur in kleine ronddraaiende bewegingen aan te brengen. Vervolgens laat u de Renovateur ongeveer 15 minuten intrekken. Na 15 minuten kunt u de schoen met een schone katoenen doek oppoetsen. 

Advies
De Renovateur gebruikt u vooral als een schoonmaakmiddel. Na het reinigen kunt u de Pommadier of Paté van Saphir Medaille d'Or gebruiken. Hiermee heeft u een optimale verzorging en bescherming van uw schoenen.