Tony Perotti business reistrolley

Availability: In voorraad

€ 739,95

Deze exclusieve reistrolley van Tony Perotti is gemaakt van mooi Veggetale leer. De reistrolley heeft 3 grote vakken, een gestoffeerde binnenkant en een laptop opberghoes.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_reistrolley_TETC8880-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_reistrolley_TETC8880-1
  • Tony-Perotti_reistrolley_TETC8880-2
  • Tony-Perotti_reistrolley_TETC8880-3
  • Tony-Perotti_reistrolley_TETC8880-3

Details

Tony Perotti business reistrolley

Met deze exclusieve reistrolley van zacht Veggetale leer reist u volledig in stijl. 

Fabrikant
Sinds 1970 is Tony Perotti fabrikant van exclusieve Italiaanse leerproducten van topkwaliteit. Tony Perotti staat bekend om het gebruik van leer van hoge kwaliteit leer en om de zeer luxe afwerking van haar producten. Het vakmanschap en de passie ziet u direct terug in deze luxe reistrolley. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Deze luxe leren reistrolley is gemaakt van kwalitatief hoogstaand Veggetale leer. Het leer is afkomstig van West Europese runderen.  Het Veggetale leer van Tony Perotti wordt gekleurd en gelooid met uitsluitend natuurlijke materialen.

Afwerking
Deze luxe reistrolley bevat 3 grote ritsvakken en een kleiner ritsvak aan de achterkant. Het grootste vak is opgedeeld in 3 vakken en bevat een mooie laptop opberghoes. De hendel is volledig inklapbaar

De afmetingen van deze luxe reistrolley zijn 43cm x 33cm en 17cm dik. De reistrolley is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.