Creditcardhouder Tony Perotti

Availability: In voorraad

Prijs: € 24,95

Special Price € 17,50

Stijlvolle creditcardhouder van Tony Perotti. Let op: de binnenkant heeft geen motief en wijkt dus af van de foto. De indeling is hetzelfde.

* Verplichte velden

Creditcardhouder Tony Perotti

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Tony Perotti creditcardhouder verticaal

Met deze luxe creditcardhouder van Italico leer bent u volledig in stijl. 

Fabrikant
Sinds 1970 is Tony Perotti al een vooraanstaande fabrikant van Italiaanse leerproducten. Het merk Tony Perotti staat vooral bekend om het gebruik van kwalitatief zeer hoogstaand leer en de fijne afwerking. Het vakmanschap en oog voor detail ziet u direct terug in de producten. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Deze exclusieve leren creditcardhouder is gemaakt van hoogstaand Italico leer. Voor het leer wordt de huid Italiaanse stieren gebruikt. Deze stieren zijn afkomstig van de noordelijke vlaktes rond de Po en het Aosta dal.

De verwerking van het leer gebeurd met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.  De kleuren worden handmatig aangebracht met sponzen voor een mooi wolkeneffect.

Afwerking
Deze creditcardhouder bevat in totaal 10 vakken voor uw betaalkaarten. De binnenkant is gestoffeerd. De afmetingen van de creditcardhouder zijn 10cm x 7cm en 1cm breed en hij is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.