Tony Perotti laptoptas met 2 vakken en ritssluiting

Availability: In voorraad

€ 559,95

Deze leren laptoptas van Tony Perotti is gemaakt van Veggetale leer. De laptoptas bevat 2 grote vakken die afsluitbaar zijn met een rits en nog 3 aparte ritsvakken.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_laptoptas_TELT8742-41-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_laptoptas_TELT8742-41-1
  • Tony-Perotti_laptoptas_TELT8742-41-2
  • Tony-Perotti_laptoptas_TELT8742-41-1
  • Tony-Perotti_laptoptas_TELT8742-41-4

Details

Tony Perotti laptoptas met 2 vakken en ritssluiting

Met deze laptoptas van Veggetale leer komt u zeer stijlvol en verzorgt voor de dag.

Fabrikant
Ruim 40 jaar produceert Tony Perotti Italiaanse leerproducten van de hoogste kwaliteit. De producten van Tony Perotti worden geroemd om het gebruik van kwalitatief hoogstaand leer en de excellente afwerking. Het vakmanschap en de passie die in de producten wordt gestopt herkent u direct. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti

Materiaal
Het mooie Veggetale leer dat Tony Perotti gebruikt is afkomstig van West Europese runderen. Bij het productieproces worden alleen volledig natuurlijke ingrediënten gebruikt. Dit geldt voor zowel het looiproces als bij het kleuren van het leer.

Afwerking
Deze leren laptoptas bevat 2 grote vakken die met een rits volledig afsluitbaar zijn. Daarnaast heeft u ook de beschikking over 2 extra ritsvakken aan de achterkant en een ritsvak aan de voorkant.  

De afmetingen van deze laptoptas zijn 43cm x 32cm en de laptoptas is ongeveer 14cm dik. Deze laptoptas is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.