Tony Perotti medium laptoptas met 2 vakken en ritssluiting

Availability: In voorraad

€ 519,95

Deze leren medium laptoptas van Tony Perotti is gemaakt van Veggetale leer. De laptoptas bevat 2 grote vakken die afsluitbaar zijn met een rits en nog 3 ritsvakken.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_laptoptas_TELT8976-42-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_laptoptas_TELT8976-42-1
  • Tony-Perotti_laptoptas_TELT8976-42-2
  • Tony-Perotti_laptoptas_TELT8976-42-2
  • Tony-Perotti_laptoptas_TELT8976-42-4

Details

Tony Perotti laptoptas met 2 vakken en ritssluiting

Met deze medium laptoptas van mooi Veggetale leer komt u zeer stijlvol en verzorgt voor de dag.

Fabrikant
Ruim 40 jaar produceert Tony Perotti exclusieve Italiaanse leerproducten. De producten van Tony Perotti worden geroemd om het gebruik van kwalitatief hoogwaardig leer en het extreme oog voor detail in de afwerking. De passie en het vakmanschap die in de producten wordt gestopt herkent u direct. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti

Materiaal
Het Veggetale leer dat Tony Perotti gebruikt voor deze tas is afkomstig van West Europese runderen. Bij het productieproces van Veggetale leer worden alleen volledig natuurlijke ingrediënten gebruikt; zowel bij het looiproces als bij het kleuren van het leer.

Afwerking
Deze mooie leren laptoptas bevat 2 grote vakken die volledig afsluitbaar zijn met een rits. Daarnaast heeft u ook nog de beschikking over een ritsvak aan de voorkant van de tas en 2 extra ritsvakken aan de achterkant van de tas.  

De afmetingen van deze laptoptas zijn 42cm x 32cm en de laptoptas is ongeveer 9,5cm dik. Deze medium laptoptas is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.