Tony Perotti laptoptas 3 vakken en klep met slot

Availability: In voorraad

€ 589,95

Deze leren laptoptas van Tony Perotti is gemaakt van Veggetale leer. De laptoptas bevat 3 grote vakken, 3 handige ritsvakken en een afsluitbare klep met een slot. 


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_laptoptas_TEDT8722-42-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_laptoptas_TEDT8722-42-1
  • Tony-Perotti_laptoptas_TEDT8722-42-2
  • Tony-Perotti_laptoptas_TEDT8722-42-3

Details

Tony Perotti laptoptas 3 vakken en klep met slot

Met deze laptoptas van 100% Veggetale leer komt u zeer stijlvol voor de dag.

Fabrikant
Al meer dan 40 jaar produceert Tony Perotti Italiaanse leerproducten van excellente kwaliteit. De producten van Tony Perotti worden geroemd om de hoge kwaliteit van het leer en om het oog voor detail bij de afwerking. U ziet het vakmanschap en de passie dat in de producten wordt gestopt direct terug. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti

Materiaal
Het mooie Veggetale leer dat Tony Perotti gebruikt is specifiek afkomstig van West Europese runderen. Bij het productieproces van Veggetale leer worden alleen 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt. Dit geldt voor zowel bij het looiproces als bij het kleuren.

Afwerking
Deze uitgebreide leren laptoptas bevat 3 grote vakken. Daarnaast heeft u ook de beschikking over 3 ritsvakken en is de tas afsluitbaar met een zilverkleurig slot. 

De afmetingen van deze laptoptas zijn 42cm x 31cm en de laptoptas is ongeveer 17cm dik. Deze mooie Veggetale laptoptas is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.