Tony Perotti messengerbag verticaal

Availability: In voorraad

€ 429,95

Deze exclusieve leren messengerbag van Tony Perotti is gemaakt van Veggetale leer. De messenger bag heeft 2 grote vakken en een ritsvak aan de voorkant.

* Verplichte velden

Tony-Perotti_messengerbag_TECB9027-34-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_messengerbag_TECB9027-34-1
  • Tony-Perotti_messengerbag_TECB9027-34-2
  • Tony-Perotti_messengerbag_TECB9027-34-3
  • Tony-Perotti_messengerbag_TECB9027-34-4

Details

Tony Perotti Messengerbag verticaal

Met deze exclusieve leren messengerbag van zacht Veggetale leer bent u volledig in stijl. 

Fabrikant
Sinds 1970 is Tony Perotti al fabrikant van luxe Italiaanse leerproducten. Tony Perotti staat vooral bekend om de hoge kwaliteit van afwerking en het gebruik van hoge kwaliteit leer. Het vakmanschap en de passie van Tony Perotti ziet u direct terug in deze luxe messengerbag. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Deze luxe leren messengerbag is gemaakt van kwalitatief hoogstaand Veggetale leer. Veggetale leer wordt gemaakt van de huiden van West Europese runderen. Veggetale leer van Tony Perotti staat vooral bekend om het productieproces waarbij volledig natuurlijke materialen gebruikt wordt; zowel in het looi- als in het kleurproces worden enkel natuurlijke producten gebruikt.

Afwerking
Deze luxe messengerbag bevat 2 grote ritsvakken en een ritsvak aan de voorkant. Tussen de twee grote vakken zit ook nog een kleiner ritsvak.

De afmetingen van deze luxe messengerbag zijn 34cm x 34cm en 10cm dik en hij is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.