Tony Perotti penetui voor 3 pennen

Availability: In voorraad

Prijs: € 37,95

Special Price € 27,50

Dit mooie penetui van Tony Perotti is gemaakt van hoogstaand Italico leer. Het penetui is fijn afgewerkt, biedt ruimte voor 3 pennen en is volledig afsluitbaar.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_Penetui_TTDS2572-3-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_Penetui_TTDS2572-3-1
  • Tony-Perotti_Penetui_TTDS2572-3-2
  • Tony-Perotti_Penetui_TTDS2572-3-1

Details

Tony Perotti penetui voor 3 pennen

Met dit penetui voor 3 pennen komt u stijlvol voor de dag bij een zakelijke vergadering. 

Fabrikant
Tony Perotti is een van de bekendste fabrikanten van luxe Italiaanse leerproducten. Al ruim 40 jaar maakt Tony Perotti leerproducten van absolute topkwaliteit.

Tony Perotti is vooral bekend geworden om de hoge kwaliteit leer dat gebruikt wordt en de fijne afwerking. De passie en het vakmanschap dat in de producten gestopt wordt herkent u direct in dit leren penetui. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Dit leren penetui voor 3 pennen is gemaakt van hoogstaand Italico leer. Voor het maken van Italico leer wordt de huid van speciaal geselecteerde Italiaanse runderen gebruikt.

Bij Tony Perotti wordt Italico leer volledig verwerkt met natuurlijke stoffen. De natuurlijke kleuren worden direct na het looien handmatig aangebracht met sponzen. Door het gebruik van sponzen krijgt het leer een mooi wolkeffect en ziet het er natuurlijk uit.

Afwerking
Dit penetui biedt ruimte voor het opbergen van 3 pennen. De afmetingen van het etui zijn 14cm x 5,5cm. Dit penetui is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin.