Tony Perotti portemonnee met uitneembaar pasjesetui

Availability: In voorraad

Prijs: € 74,95

Special Price € 49,95

Deze uitgebreide leren portemonnee van Tony Perotti is gemaakt van sterk Contatto leer. Wat deze portemonnee zo uniek maakt is het uitschuifbare pasjesetui.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_portemonnee_TUBF2732-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_portemonnee_TUBF2732-1
  • Tony-Perotti_portemonnee_TUBF2732-2
  • Tony-Perotti_portemonnee_TUBF2732-3
  • Tony-Perotti_portemonnee_TUBF2732-4

Details

Tony Perotti portemonnee met uitneembaar pasjesetui

Met deze portemonnee met uitneembaar pasjesetui bergt u uw geld zeer stijlvol op.  

Fabrikant
Tony Perotti maakt al ruim 40 jaar Italiaans leerproducten van de hoogste kwaliteit. De producten van Tony Perotti staan bekend om de kwaliteit van het leer en de zeer luxe afwerking. De hoge mate van vakmanschap en passie die Tony Perotti in de producten stopt ziet u direct terug in deze leren portemonnee.  

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Het contatto leer van Tony Perotti is uitsluitend afkomstig van Italiaanse runderen. Tony Perotti gebruikt voor het fabriceren van contatto leer de huid van de buik van de runderen. Het leer van dit stuk bevat minder beschadigingen en is extra zacht. 

Contatto leer wordt ook wel nappa genoemd omdat het gelooid is met chroomzouten en het volledig doorgeverfd is. Door de toevoeging van chroomzouten in het looiproces is het leer wat stugger en extra sterk. 

Afwerking
Deze leren portemonnee bevat een muntcompartiment, een compartiment voor papiergeld en 7 vakken voor betaalkaarten. Wat deze portemonnee zo uniek maakt is de uitschuifbare pasjeshouder die in de achterkant verwerkt zit. 

De afmetingen van deze leren portemonnee zijn 12,5cm x 9,5cm en 3cm dik. De portemonnee is alleen beschikbaar in het zwart.