Tony Perotti portemonnee standaard billfold

Availability: In voorraad

€ 99,95

Deze leren portemonnee van Tony Perotti is gemaakt van hoogstaand Italico leer. De portemonnee bevat 7 vakken voor betaalkaarten waarvan een uitklapbaar vak. 


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_portemonnee_TTBF1221-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_portemonnee_TTBF1221-1
  • Tony-Perotti_portemonnee_TTBF1021-2
  • Tony-Perotti_portemonnee_TTBF1021-3
  • Tony-Perotti_portemonnee_TTBF1021-4

Details

Tony Perotti portemonnee standaard billfold 

Met deze portemonnee bergt u uw geld zeer stijlvol op. 

Fabrikant
Tony Perotti maakt al ruim 40 jaar exclusieve Italiaans leerproducten van top kwaliteit. Tony Perotti producten zijn bekend vanwege de hoge kwaliteit leer en zeer luxe afwerking. Deze hoge mate van vakmanschap ziet u direct terug in de producten. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Deze leren portemonnee is gemaakt van kwalitatief hoogstaand Italico leer. Het Italico leer is afkomstig van stieren uit het noorden van Italië rond de Po vlaktes. De huiden die door Tony Perotti gebruikt worden voor deze lijn zijn afkomstig van de buik van de stieren. De huid van de buik is zachter en bevat minder beschadigingen dan andere delen. 

Het Italico leer van deze portemonnee is gelooid met uitsluitend natuurlijke materialen. De kleuren zijn na het looien handmatig aangebracht met sponzen voor een mooi wolkachtig effect ontstaat. 

Afwerking
Deze leren portemonnee bevat 6 vakken voor betaalkaarten en een extra uitvouwbaar vak voor uw rijbewijs. Daarnaast is er een vak voor papiergeld en een vak voor kleingeld. 

De afmetingen van deze leren portemonnee zijn 12,8cm x 10,1cm en 2,5cm dik. De portemonnee is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.