Tony Perotti sleuteletui

Availability: In voorraad

Prijs: € 34,95

Special Price € 27,50

De sleuteletui van Tony Perotti is gemaakt van Italiaans Italico leer. Het sleuteletui heeft een groot ritsvak met 2 sleutelringen en een ritsvak voor kleingeld.


 

* Verplichte velden

Sleuteletui_Tony-Perotti_TTSE359-2

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Sleuteletui_Tony-Perotti_TTSE359-2
  • Sleuteletui_Tony-Perotti_TTSE359-3
  • Sleuteletui_Tony-Perotti_TTSE359-2

Details

Tony Perotti Sleuteletui 

Met dit sleuteletui bergt u uw sleutels netjes en stijlvol op.

Fabrikant
Tony Perotti is een Italiaans bedrijf dat 40 jaar geleden is opgericht. De producten staan bekend door het gebruik van kwalitatief zeer hoogstaande leersoorten. De producten zijn volgens echt Italiaans vakmanschap gemaakt en afgewerkt met veel passie en gevoel.

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti

Materiaal
Het sleuteletui is gemaakt van kwalitatief hoogstaand Italico leer. Italico leer is afkomstig van de buik van Italiaanse stieren uit het noorden van Italialië. Tony Perotti gebruikt het leer afkomstig van de buik omdat dit extra zacht is en minder beschadigingen heeft. 

Italico leer is gelooid met natuurlijke ingrediënten en met sponzen handmatig gekleurd. Hierdoor ontstaat er een wolkeffect en ziet het leer er natuurlijk en erg mooi uit. 

Afwerking
Dit sleuteletui is uitgevoerd met een groot vak met twee sleutelringen. Het vak is gevoerd met stof en kan afgesloten worden met een rits. Daarnaast is er een klein vakje speciaal voor kleingeld. 

De afmetingen van dit sleuteletui zijn 12,5cm x 8cm en 1,5cm dik. Het sleuteletui is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.