Tony Perotti sleuteletui

Availability: In voorraad

Prijs: € 34,95

Special Price € 27,50

De sleuteletui van Tony Perotti is gemaakt van Italiaans Veggatale leer. Het sleuteletui heeft een groot ritsvak met 2 sleutelringen en een ritsvak voor kleingeld.


 

* Verplichte velden

Tony-Perotti_sleuteletui_TESE359-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Tony-Perotti_sleuteletui_TESE359-1
  • Tony-Perotti_sleuteletui_TESE359-2
  • Tony-Perotti_sleuteletui_TESE359-3

Details

Tony Perotti sleuteletui Veggetale

Met dit sleuteletui bergt u uw sleutels stijlvol en netjes op. 

Fabrikant
Tony Perotti is een Italiaans bedrijf met een 40 jarige historie. De producten van Tony Perotti staan bekend om het gebruik van kwalitatief zeer hoogstaande leersoorten. De producten zijn volgens oud Italiaans vakmanschap gemaakt en afgewerkt. U ziet de passie en het Italiaanse gevoel direct terug. 

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti 

Materiaal
Het sleuteletui is gemaakt van kwalitatief hoogstaand Veggetale leer. Veggetale leer staat bekend om zijn volledig milieuvriendelijk productieproces. Het leer is  afkomstig van West Europese runderen. Tony Perotti gebruikt het leer van de buik omdat dit minder beschadigingen heeft en extra zacht is. 

Het leer wordt met toevoeging van natuurlijke ingrediënten gelooid en met natuurlijke stoffen gekleurd. De kleuren worden met sponzen handmatig aangebracht waardoor er een mooi wolkeffect ontstaat. 

Afwerking
Dit sleuteletui is uitgevoerd met een groot ritsvak met twee sleutelringen. Het vak is gevoerd met een zachte stof. Aan de voorkant is er een klein ritsvakje speciaal voor uw kleingeld. 

De afmetingen van dit Veggetale sleuteletui zijn 12,5cm x 8cm en 1,5cm dik. Het sleuteletui is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.