Tony Perotti visitekaarthouder

Availability: In voorraad

Prijs: € 42,95

Special Price € 29,95

Deze visitekaarthouder van Tony Perotti is gemaakt van hoogstaand Italiaans Italico leer. Zodra u deze visitekaarthouder pakt maakt u direct een stijlvolle indruk.


 

* Verplichte velden

Visitekaarthouder_Tony-Perotti_TTKV2680-1

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Visitekaarthouder_Tony-Perotti_TTKV2680-1
  • Visitekaarthouder_Tony-Perotti_TTKV2680-2
  • Visitekaarthouder_Tony-Perotti_TTKV2680-3
  • Visitekaarthouder_Tony-Perotti_TTKV2680-4

Details

Tony Perotti visitekaarthouder van Italico leer

Met deze visitekaarthouder bergt u uw visitekaartjes netjes op en maakt u een stijlvolle indruk bij zakenrelaties.

Fabrikant
Tony Perotti is een Italiaans bedrijf dat in 1970 is opgericht. De producten kenmerken zich door het gebruik van hoogstaande leersoorten die schitterend afgewerkt zijn. De producten zijn volgens echt Italiaans vakmanschap gemaakt met veel passie en gevoel.

U vindt hier meer achtergrondinformatie over Tony Perotti

Materiaal
Deze visitekaarthouder is gemaakt van Italico. Italico leer is afkomstig van de buik van Italiaanse stieren. Deze stieren komen voor in het noorden van Italialië op de Po vlakte en in het Aosta dal. Tony Perotti gebruikt het leer van de buik omdat dit minder beschadigingen heeft en extra zacht is.

Het leer is gelooid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De kleuren worden met sponzen handmatig aangebracht. Hierdoor ontstaat er een mooi wolkeffect en ziet het leer er natuurlijk uit.

Afwerking
Deze visitekaarthouder is geschikt voor het opbergen van 10 tot 20 visitekaartjes. Binnenin is een metalen mechanisme geplaatst die de visitekaartjes naar boven duwen zodat u ze eenvoudig kunt pakken.

De afmetingen van deze visitekaarthouder is 10cm x 7cm en 1,5cm dik. De visitekaarthouder is beschikbaar in de kleuren bruin en zwart.